Gyakran ismételt kérdések

Ebben a menüpontban próbáljuk összeszedni és megválaszolni a hozzánk leggyakrabban feltett kérdéseket.

1, Sajnos a tápjukban találtam szőrszálakat, etethetem tovább?
— A válasz; Igen, a tápunk vegyes állati húsőrleményt tartalmaz, örüljön neki, kutyája húst eszik szőröstől bőröstől!

2, Az én kutyám mindenre allergiás, mit ajánl neki?
— A legtöbb allergiát nem a csirkehús, hanem a búza okozza a kedvenceknél. Érdemes kipróbálni a Prémium tápunkat, amely búzamentes.

3, A házőrzőm csirke allergiás. A Flamó tartalmaz csirkét? Ja és olcsó táp kellene!!! 
— Ha valóban allergiás kutyája egy jó csirkementes táp mai viszonylatban 1500-2000Ft/kg áron mozog a boltokban. A Flamó ettől lényegesen olcsóbb – tartalmaz kis mértékben baromfihúst. Ettől függetlenül sok esetben vevői tapasztalatokból értesülünk, hogy már minden tápot kipróbálva a Flamótól nem vakarózik kedvencük és a szőrük is helyrejött.

4, Az én kutyám olyan válogatós, hogy semmilyen száraztápot nem hajlandó megenni. Mit javasol? 
— Tápjaink tepertőt is tartalmaznak, mi még nem tapasztaltunk olyat, hogy a kutya ne ette volna meg a tepertőt.  Ha válogatós a kutyája próbálja meg okosan rászoktatni a Flamóra. Lehetőleg napi egyszer ki kell tenni az eledelt, ha nem eszi meg, el kell venni tőle. Másnap újra meg kell próbálni, etetési időszakban.  Nyugodjon meg, a harmadik napon kutyája meg fogja enni a száraz tápot. Egyébként is érdemes heti egy nap koplalást beiktatni a kutyája életébe.

5, Nagy felhasználó vagyok, havi 4 zsák tápot etetek, ki tudják szállítani házhoz, lehetőleg olcsón?
— Sajnos jelenleg nincs rá kapacitásunk, elég feladat a partner boltjainkat ellátni áruval, valamint nem is lenne korrekt a boltosainkkal szemben. Kérem ne keressenek ilyen kérdéssel!
Csak üzleteket, vállalkozásokat és menhelyeket szolgálunk ki nagy tételben.

6, Ha elmegyek a Flamóért, mennyibe kerül?
— Ha megtisztel, és eljön Újfehértóra a Szent István út 33. szám alatt található üzletünkbe, akkor mi kedvezményesen adjuk a Flamót, termelői áron. Köszönjük!

7, Mit tud ez a táp?
— A Flamó egy jól etethető, viszonylag pénztárcabarát kutyaeledel. Minden olyan összetevőt tartalmaz, amellyel kiegyensúlyozott, boldog életet és jó emésztést biztosít kutyájának.

8, Mennyi húst tartalmaz?
— Az Universal tápjaink 40% feletti szárított hústartalommal bírnak a Junior és Prémium eledelünk még ettől is magasabb fehérje tartalommal rendelkezik!

9, Nekem a bárányhúsos tápokat javasolták. Olyan kapható? 
— Jelenleg vegyes állati fehérjével dolgozunk, mind az 5 ízesítésű tápunk egyfajta húsból készül. Az ízesítések: marhás, sonkás, csirkés, tepertős, kolbászos. A bárányos tápon dolgozunk, valódi bárányhúsból, melynek az ára elég magas. A piacon lévő bárányos tápok 1500 Ft/kg áron kezdődnek, ha ettől olcsóbbat talál, az nem biztos, hogy bárányhúsból készül!

10, Jól felment az ára… Mi ennek az oka?
— Valóban, 15 éve még  lehetett venni  2000 Forintért Flamót, de azóta eltelt 15 év….
A jelenlegi energia és alapanyagárak mellett mi is csak magasabb áron tudjuk biztosítani a jól megszokott Flamó minőséget. Sajnos ehhez hozzá tartozik, hogy árainkat a piaci mozgásokhoz kell igazítanunk.

11, Üzletem van Nagykanizsán, kipróbálnám, a Flamót mondjuk 5 zsákkal. Megoldható?
— Mi rugalmasak vagyunk, eljuttatjuk, viszont csak raklapos tételben. (Újfehértó-Nagykanizsa 449km)
A termék jó, 6 hónap szavatossággal, próbálja ki bátran!