Junior csirkés kutyaeledel

A Junior tápunk tökéletes tápanyagforrás a kölyökkutyák számára. Az anyatejes táplálást kiegészíthetjük vele 3 hetes kortól áztatott formában, majd ahogy nő a kiskutya, szárazon is adhatjuk, ezzel erősítve a rágást és a fogakat is.
Napi 4-5 alkalommal etessük a kölyköt azonos időszakban, így hamar kialakul a rutin és növekedésnek indul.

A Junior tápunkat magasabb szárított hús, állati zsiradék és vitamintartalom jellemzi, így a megfelelő fejlődés biztosított a kiskutyája számára.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy kutyatápfajtától függetlenül túletetik a kölyökkutyát. Ez minden fajtánál, de főleg a nagy és óriástestű kutyáknál a későbbiekben ízületi és csontproblémákhoz vezethet. Az ideális testsúlyú kölyök bordái kitapinthatók, mindig éhes és jókedvű, nem jellemzi túl kerek pocak. Még egy fontos dolog: a gazdi ne váltson gyakran eledelt, ne kedveskedjen ételmaradékkal, érdemes egy fajta táppal etetni, így nem nevelünk válogatós kutyát és a bélflórája is hálás lesz!

Főbb összetevőkről: Vegyes szárított hús, kétszer extrudált kukorica, búza, kacsa zsiradék, vitaminok, ásványi anyagok. Nem tartalmaz szóját és mesterséges színezékeket!
Hús és állati származékok 45%, gabonafélék 26%, növényi származékok 11%, zsírok 11,2%, növényi olaj 3,8%, aroma 1%, vitamin 2%.

Etetési javaslat: 7-13 g/testsúly kilogammonként.

Szárazon illetve áztatva is etethető. Mindig gondoskodjon friss vízről is kedvence számára!

Kiszerelés: 10 kg

Garantált beltartalmi érték:

 

Szárazanyag 91,00 %
Nyers fehérje 28 %
Nyers zsír 15 %
Nyers rost 3 %
Nyers hamu 7 %
Nedvességtartalom max  9 %

 

Kalcium 43645 mg/kg
Foszfor 20620 mg/kg
A-vitamin 46079 NE/kg
D3-vitamin 2832 NE/kg
E-vitamin 103,4 mg/kg